Uutiset

Vapaaehtoisten haku auki

Tule tekemään kanssamme syksyn odotetuimpia kansainvälisiä taitoluistelukilpailuja. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 15.8.2023 saakka. Perinteinen Finlandia Trophy Espoo -kilpailu käydään 6.–8. lokakuuta 2023 Espoo Metro Areenalla. Myöhemmin syksyllä huikea Grand Prix Espoo -kilpailu valtaa Espoon Metro Areenan 17.–19. marraskuuta 2023.

Tapahtumien onnistumisen mahdollistavat upeat vapaaehtoistoimijat, joiden rooli kilpailuiden järjestelyissä on korvaamaton. Tälläkin kertaa kilpailumme tarvitsevat onnistuakseen lukuisia vapaaehtoisia työntekijöitä, jotka omalla panoksellaan tarjoavat urheilijoille parhaat olosuhteet onnistua ja kisavieraille unohtumattomien elämysten ketjun. Vapaaehtoistyö on palkitsevaa tekijälle itselleen ja iloinen tekemisen meininki tarttuu hyvässä porukassa. Näissä hommissa aika kuluu kuin siivillä ja nauru raikuu.

Tarjolla on paljon erilaisia tehtäviä somettajasta rakentajaan ja yleisön opastamisesta urheilijoiden luotsaamiseen. Haemme vapaaehtoisia useisiin eri tiimeihin kilpailun kulisseihin niin jäähallille hotellille kuin lentokentällekin. Jokaisella tiimillä on oma osaava tiiminvetäjä, jonka toimenkuvaan kuuluu vapaaehtoisten perehdyttäminen sekä käytännön kysymyksiin vastaaminen. Aikaisemmasta kokemuksesta tapahtumajärjestelyissä on etua, mutta toivomme saavamme mukaan myös ensikertalaisia.

Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat iloinen ja palvelualtis asenne, luotettavuus ja halu tarjota kisavieraille parasta mahdollista – joskus pitkinäkin kisapäivinä. Etusijalla vapaaehtoisten valinnassa ovat ne, jotka voivat olla mukana koko kilpailun ajan (pe-su). Huomioithan, että tehtävän mukaan työt voivat alkaa jo ennen varsinaisia kisapäiviä ja päättyä vasta seuraavana päivänä kisojen päättymisen jälkeen. Vapaaehtoisen tulee olla tehtävän aloittaessaan täysi-ikäinen. Vaadimme vapaaehtoiselta suomen kielen taitoa, minkä lisäksi muu kielitaito luetaan eduksi.

Vapaaehtoistoiminnan luonteen mukaisesti toiminnasta ei makseta palkkaa ja jokainen vastaa itse mahdollisista majoitus- ja matkakuluistaan. Pitkiä työvuoroja tekevät vapaaehtoiset saavat lämpimän aterian päivittäin. Liiton kustantama vapaaehtoisten kahvila on käytössä kaikille vapaaehtoisille työvuoron pituudesta riippumatta. Vapaaehtoiset saavat myös seurata kilpailuja vapaasti oman työvuoronsa ulkopuolella.

Kaudella 2022–23 mukana olleet vapaaehtoiset
Vapaaehtoistehtäviin liittyvät järjestelyt hoidetaan jälleen Geitti-järjestelmän kautta. Käythän siis kirjautumassa sisään järjestelmään omilla vanhoilla tunnuksillasi (pyydä tarvittaessa uusi salasana unohtuneen tilalle), päivitä henkilötietosi ja hae mukaan. Voit hakea joko samaan tehtävään, jossa olet aiemmin ollut tai toiseen tiimiin. Huomiothan, että muutamia tiimejä on uudistettu aiemmista vuosista. Pääset kirjautumaan Geittiin tästä linkistä.

Uudet vapaaehtoiset
Hae mukaan täyttämällä kysely, joka löytyy tästä linkistä.

Tehtäväkuvaukset

Lisätietoja ja kyselyt sähköpostitse volunteers@stll.fi

 


Taitoluistelun Grand Prix -osakilpailu marraskuussa Helsinkiin 26.01.2024
Lämmin kiitos tapahtumamme vapaaehtoisille 08.10.2023