Uutiset

Lisää lipppuja myyntiin

Voimme iloksemme kertoa, että Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailun huumaavasta tunnelmasta pääsee nauttimaan nyt useampi katsoja. Espoo Metro Areenassa 7.–10. lokakuuta 2021 käytävään tapahtumaan on vapautunut myyntiin lisää paikkoja. Myynnissä ovat nyt suljettuina olleet alakatsomoiden rivit, joskin sivusuunnassa seurueiden väliin jätetään edelleen kaksi tyhjää istuinta. Myös aiemmin suljettuna ollut yläkatsomo on avattu päivälippumyyntiin.

Järjestyksessään 25. Finlandia Trophy on yksi Kansainvälinen luisteluliiton Challenger-sarjan kilpailuista. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden, pariluistelijoiden ja muodostelmaluistelijoiden lisäksi mukana ovat toista kertaa Special Olympics -sarjan erityiset urheilijat.

Alustava aikataulu

Torstai 7.10. klo 13 alkaen
Soveltava luistelu, Special Olympics Pariluistelun lyhytohjelma
Miesten lyhytohjelma

Perjantai 8.10. klo 13 alkaen
Pariluistelun vapaaohjelma
Miesten vapaaohjelma

Lauantai 9.10. klo 13 alkaen
Jäätanssin rytmitanssi
Naisten lyhytohjelma
Muodostelmaluistelun lyhytohjelma

Sunnuntai 10.10. klo 13 alkaen
Jäätanssin vapaatanssi
Naisten vapaaohjelma

Muutokset mahdollisia.

Varaa lippusi syksyn timanttisimpaan tapahtumaan.

Lippu.fi ostanappi


Kilpailijat on julkaistu 15.09.2021
Lipunmyynti-infoa, mikäli turvavälivaatimukset poistuvat 01.09.2021