Uutiset

Hae vapaaehtoiseksi Finlandia Trophy Espoo -kilpailuun

Tule tekemään kanssamme olympiakauden odotetuinta kansainvälistä avauskilpailua! Finlandia Trophy Espoo käydään vuoden tauon jälkeen 7.–10. lokakuuta 2021, Espoo Metro Areenassa.  

Tapahtuman onnistumisen tärkein voimavara ovat sen vapaaehtoistoimijat. Maineikas kilpailumme tarvitsee toteutuakseen useita vapaaehtoisia työntekijöitä, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat urheilijoille parhaat olosuhteet ja kisavieraille unohtumattomien elämysten ketjun. Vapaaehtoistyö on lisäksi palkitsevaa tekijälle itselleen.  

Tarjolla on paljon erilaisia tehtäviä jäähallin ja hotellin palvelupisteissä, media- ja rakennustiimissä ja kilpailijahuoltoon liittyvissä tehtävissä. Haemme eri toimiin sekä tiiminvetäjiä että muita vapaaehtoisia. Tiiminvetäjien toimenkuvaan kuuluu tapahtuma-aikaisen johtamisen lisäksi tiiminsä työvuorojen laatiminen ja yhteydenpito heihin ennen tapahtumaa. Kaikki valituiksi tulleet saavat perehdytyksen tehtäväänsä. Aikaisemmasta kokemuksesta vapaaehtoisena on etua, mutta toivomme saavamme mukaan myös ensikertalaisia.  

Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat iloinen ja palvelualtis asenne, luotettavuus ja vahva motivaatio tarjota kisavieraille parasta mahdollista – joskus pitkinäkin kisapäivinä. Etusijalla vapaaehtoisten valinnassa ovat ne, jotka voivat olla mukana koko kilpailun ajan (to-su). Huomaathan, että tehtävästä riippuen työt voivat alkaa jo ennen varsinaisia kisapäiviä ja päättyä vasta muutaman päivän kuluttua kisojen päättymisestä. 

Tehtäviin valituille vapaaehtoisille ei makseta palkkaa ja jokainen vastaa itse mahdollisista majoitus- ja matkakuluistaan. Jokainen saa työvuoronsa pituudesta riippuen yhden tai kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Liiton kustantama Volunteer´s Cafe on käytössä kaikilla työvuoron pituudesta riippumatta. Vapaaehtoisakkreditointi antaa mahdollisuuden kilpailujen seuraamiseen oman työvuoron ulkopuolella. 

Vapaaehtoisen tulee olla tehtävän aloittaessaan täysi-ikäinen. Poikkeuksena ikäsäännöstä ovat kukkalapset ja seremonioissa avustavat luistelijat, joiden hakeminen tapahtuu erillishakuna. Lisäksi vaadimme vapaaehtoiselta suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan plussaksi.
 

Tehtäväkuvaukset löydät tämän linkin alta.
Jätä hakemus tämän linkin kautta 15.8.2021 mennessä.
 

Lisätiedot: kilpailun pääsihteeri Outi Wuorenheimo, outi.wuorenheimo@stll.fi 

Tervetuloa mukaan!

 

Ps. Kilpailujen järjestelyt ovat  jo kovassa vauhdissa, mutta varaudumme silti koronan sanelemiin muutoksiin ja viranomaisten määrittelemiin rajoituksiin.


Kilpailijat on julkaistu 15.09.2021
Lipunmyynti-infoa, mikäli turvavälivaatimukset poistuvat 01.09.2021