Uutiset

Finlandia Trophy Espoo järjestetään 8.–10.10.2021

Taitoluistelun huippunimet saapuvat vuosittain Suomeen käynnistämään jäätävän kovan kilpailukauden kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailussa. Tällä kertaa kyseessä ei ole mikä tahansa kausi, vaan olympiakausi!

Järjestyksessään 25. Finlandia Trophy Espoo kilpaillaan Metro Areenalla 8.–10.10.2021.
Finlandia Trophy Espoo on yksi ISU:n Challenger -sarjan kilpailuista.

Espoo Metro Areenalla pääset kokemaan henkeäsalpaavaa akrobatiaa, huimaa taituruutta ja herkkää tulkintaa. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden, pariluistelijoiden ja muodostelmaluistelijoiden lisäksi mukana on toista kertaa Special Olympics -sarja, jossa kilpailevilla urheilijoilla on kehitysvamma tai sille läheinen kehitys- tai oppimishäiriö.  

Toivotamme urheilijat, valmentajat, tuomarit, vapaaehtoiset ja yleisön tervetulleeksi mukaan upeaan tapahtumaamme!

Tapahtuman liput tulevat myyntiin kesän 2021 aikana.


Finlandia Trophy Espoon All Event -liput myynnissä nyt! 02.08.2021
Finlandia Trophy Espoon lipunmyynti alkaa 2.8. 21.06.2021